Antena 3 CNN Economic Biz News Business Loganul de 70.000 euro- afacerea merge mai departe

Loganul de 70.000 euro- afacerea merge mai departe

Loganul de 70.000 euro- afacerea  merge mai departe
08 Ian 2009   •   09:36

Scandalul legat de contractul calificat ca dubios de achiziţionare a unor maşini pentru poliţia română nu a schimbat cu nimic datele problemei. Loganul de 70.000 de euro va ajunge la Poliţie, conform contractului, deşi scandalul s-a lăsat cu demiteri şi demisii din Ministerul de Interne, dar şi acuzaţii de corupţie. Noul guvern a preluat şi derulează în continuare etapele prevăzute de actul semnat, deşi în campanie acuza guvernul Tăriceanu că face risipă de bani publici, plătind 500 de milioane de lei pentru maşinile în cauză.
Astfel, oficialii IGPR afirmă că procesul de achiziţie a Loganurilor de 70.000 de euro nu a suferit în niciun fel de pe urma megacontroalelor demarate de fostul ministru de Interne. ?În ceea ce priveşte stadiul contractelor la care faceţi referire, aceste contracte se află în etapa în care societatea declarată câştigătoare desfăşoarp activităţi de realizare a proiectelor respectivelor autospeciale?, se arata într-un comunicat al IGPR pentru ?Financiarul?.
De asemenea, se arată că nu s-a negociat nicio reducere la contract, mai mult, ?până în acest moment, nu au fost demarate activităţi de renegociere între instituţia noastră şi societatea comercială în cauză?.
În toamnă, scandalul contractului de achiziţionare a noilor maşini a dus la Gheorghe Popa de la conducerea IGPR, în locul lui fiind adus Gheorghe Plai, care declara atunci că megacontractul a fost suspendat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close