Antena 3 CNN Economic Biz News Business Lovitură pentru firma hotelieră care deţine acţiuni la Marriot. A intrat în FALIMENT

Lovitură pentru firma hotelieră care deţine acţiuni la Marriot. A intrat în FALIMENT

Lovitură pentru firma hotelieră care deţine acţiuni la Marriot. A intrat în FALIMENT
de O.P.    |    04 Ian 2013   •   12:55

Tribunalul Bucureşti a admis in decembrie 2012 cererea de intrare în procedură de faliment a ONT Carpaţi, care deţine 35% din compania de administrare a hotelului de cinci stele JW Marriott din Bucureşti, potrivit unui raport publicat joi la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Anterior, acţionarii firmei hoteliere ONT Carpaţi (ONZV) au aprobat intrarea in faliment după ce compania a acumulat datorii de cinci milioane de euro către acţionarul majoritar, Bank of Cyprus. Instituţia de credit deţine 93,82% din acţiunile ONT Carpaţi prin intermediul Gosman Properties.

Acţionarii au preferat varianta intrării directe în faliment, respingând propunerea de majorare a capitalului social cu 8,2 milioane lei, necesară pentru remedierea situaţiei societăţii până în octombrie 2013. In 2011, ONT Carpaţi a înregistrat o cifră de afaceri în creştere cu 12%, la 10,2 milioane lei, şi pierderi de 46,2 milioane lei.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe
www.incomemagazine.ro

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close