Antena 3 CNN Economic Biz News Business Majorarea preţului energiei termice este nelegală

Majorarea preţului energiei termice este nelegală


Majorarea preţului energiei termice este nelegală
10 Apr 2007   •   18:10
Primăria Capitalei nu va suporta majorarea de 10 procente la preţul energiei termice. Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, spune că ar fi un efort prea mare, iar bugetul municipalităţii nu dispune de fondurile necesare. Mai mult, noul preţ al gicacaloriei ar include, potrivit lui Videanu, costuri ascunse pe care autorităţile nu sunt dispuse să le achite.

Conducerea Electrocentrale Bucureşti anunţase luni că a mărit tarifele la căldură şi apă caldă şi că Primăria Generală va trebui să decidă în ce măsură subvenţionează noul tarif.

Primarul general, Adriean Videanu, a declarat că va cere Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei suspendarea ordinului de majorare cu 10% a tarifului la energia termică pe care Electrocentrale Bucureşti o livrează către Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti.

Ordinul de majorare a preţului energiei termice este nelegal, iar politica de creştere a tarifului pentru agentul termic favorizează interesele "băieţilor deştepţi", nicidecum interesele cetăţeanului, a declarat Videanu, potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close