Antena 3 CNN Economic Biz News Business Metro deschide două unităţi la ieşirea pe Autostrada Soarelui

Metro deschide două unităţi la ieşirea pe Autostrada Soarelui

Metro deschide două unităţi la ieşirea pe Autostrada Soarelui
Sursa foto: metro
14 Ian 2010   •   16:54

Grupul german Metro îşi continuă expansiunea în România, prin deschiderea, pe locul fostei fabrici Policolor din Bucureşti, a unui magazin cash&carry Metro şi a unui hipermarket Real. Odată cu deschiderea celor două magazine, grupul german va ajunge la 50 de unităţi comerciale în România, scrie Capital.

Ţinând cont de investiţiile făcute de grupul Metro în ultimele magazine deschise de cele două reţele, investiţia în magazinele Metro şi Real va trece pragul de 40 de milioane de euro.

Fostul director general al Real, Tjeerd Jegen, spunea, din 2009, că retailerul va deschide un hipermarket în Bucureşti, pe amplasamentul fostei fabrici de vopseluri Policolor, pe bulevardul Theodor Pallady. Acum compania se află în proces de recrutare a angajaţilor care vor lucra în acest magazin. Magazinul va fi inaugurat în primăvara lui 2010.

Metro nu a făcut niciun anunţ oficial, însă potrivit unui afiş postat în zona de est a Bucureştiului compania va deschide curând un magazin situat pe bulevardul Theodor Pallady.

Magazinul Metro de la ieşirea din Bucureşti spre Autostrada Soarelui este al doilea din reţeaua menţionată după intrarea grupului german în România şi cu reţeaua Real.

În decembrie 2005, Metro a mutat la Băneasa primul să magazin, deschis în 1996 la Otopeni.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: metro real autostrada Soarelui
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close