Antena 3 CNN Economic Biz News Business Mexic. Logan va fi vândut sub marca Nissan

Mexic. Logan va fi vândut sub marca Nissan

Mexic. Logan va fi vândut sub marca Nissan
12 Apr 2007   •   11:06

Un purtător de cuvânt al Nissan a anunţat că va vinde automobile Logan sub marcă proprie în Mexic. Automobilele vor fi produse de Renault în Brazilia, urmând să fie exportate în Mexic. Aceeaşi sursă a precizat că va fi lansat un nou produs destinat pieţei mexicane, dar a refuzat să ofere detalii.

Produs iniţial pentru pieţe precum India sau Rusia, conceptul Logan s-a dovedit un succes pe pieţele europene mature, determinând constructori precum Toyota Motor şi Volkswagen să dezvolte modele similare. Grupul francez Renault, care controlează o participaţie de 44% la Nissan, a anunţat că noua versiune Logan va fi lansată în Brazilia, spre sfârşitul acestui an.

Planul Renault privind dezvoltarea activităţilor până în 2009 prevede creşterea vânzărilor şi a marjei operaţionale cu 6% şi include lansarea a 26 de noi vehicule, dintre care cinci modele Logan, a declarat, în luna martie, un oficial al companiei.

Nissan şi Renault utilizează în comun mai multe platforme de autovehicule şi produc diferite modele pentru firma parteneră, în mai multe uzine din lume. În Mexic, Nissan produce Renault Clio.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close