x close

Miercuri va avea loc Conferinţa anuală a Consiliului Investitorilor Români. Adrian Măniuţiu oferă amănunte despre eveniment

de M.T.    |    08 Oct 2013   •   12:18

Miercuri va avea loc Conferinţa anuală a Consiliului Investitorilor Români, eveniment la care Antena 3 este partener media.

Invitat în cadrul emisiunii "Previziunile zilei", Adrian Măniuţiu a oferit mai multe amănunte legate de această conferinţă, care va avea loc la Palatul Parlamentului din Bucureşti.

„E foarte important că investitorii autohtoni ajung să discute şi e foarte important că ajung să o facă şi cu cei care stau prin ministere ca să înţeleagă exact şi aceia care sunt problemele din piaţă”, a spus realizatorul emisiunii "Income".

„În cadrul acestei conferinţe, investitorii au pregătit un pachet de măsuri care ar putea să ducă sau să ajute la introducerea unor măsuri, cum ar fi scăderea contribuţiilor sociale pe salarii, revenirea la TVA-ul de 19% şi scăderea TVA-ului la carne la 9 % sau reluarea decontărilor accizei la motorină în agricultură”, a dezvăluit Adrian Măniuţiu

Conferinţa anuală a Consiliului Investitorilor Români are ca scop dezbaterea unor teme de interes naţional, prin iniţierea unui dialog social între reprezentanţii mediului de business românesc şi reprezentanţi ai Guvernului, în vederea identificării problemelor importante cu care se confruntă investitorii români, precum şi modul de rezolvare a acestora prin sprijinul autorităţilor.

Cele mai importante momente din cadrul evenimentului vor putea fi urmărite la Antena 3.

Citeşte mai multe despre:

Adrian Maniutiu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati