Mii de români au dat nas în nas cu ei. Atunci au realizat că totul s-a sfârşit şi sunt în încurcătură

de O.P.    |    29 Ian 2013   •   12:59
Mii de români au dat nas în nas cu ei. Atunci au realizat că totul s-a sfârşit şi sunt în încurcătură
Dacă afacerile lichidatorilor au crescut odată cu numărul de insolvenţe, businessurile recuperatorilor au luat avânt în sincron cu numărul rău-platnicilor, în special al acelora cu datorii către bănci.

Pentru a profita cât mai mult de acest context, liderul pieţei de colectare a creanţelor, Eos Ksi, care a ajuns în 2011 la afaceri de peste 11 milioane de euro, şi-a extins puternic prezenţa în zone geografice importante din ţară.

„România este o ţară mare, cu o dimensiune mult peste media Europei. Astfel, cele două call center mari şi birourile din nouă oraşe importante ne aduc mai aproape de clienţii noştri, precum şi de debitori”, explică Georg Kovacs, managing director al Eos Ksi România, strategia companiei pe timp de criză.

El mărturiseşte că principalul factor de creştere a veniturilor companiei a fost achiziţionarea portofoliilor de creanţe, şi nu doar gestionarea lor. „Eos Ksi România este un cumpărător activ pe piaţă şi acest segment de activitate reprezintă mai mult de 60% din businessul nostru”, detaliază Kovacs.

Citeşte mai multe despre acest subiect, pe www.incomemagazine.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close