Antena 3 CNN Economic Biz News Business Noi speculaţii cu privire la fabrica Mercedes. Presa poloneză o plasează în Polonia

Noi speculaţii cu privire la fabrica Mercedes. Presa poloneză o plasează în Polonia

Noi speculaţii cu privire la fabrica Mercedes. Presa poloneză o plasează în Polonia
29 Mai 2008   •   15:43

Continuă speculaţiile în ceea ce priveşte construcţia celei mai noi fabrici Mercedes. Locaţia acesteia nu a fost încă stabilită, pentru aceasta concurând Polonia şi România.

O publicaţie poloneză afirmă că gigantul auto a hotărât ca amplasarea fabricii să fie la graniţa dintre Polonia şi Germania. Potrivit ediţiei poloneze a Newsweek, Daimler va investi 800 de milioane de euro în fabrica ce urmează să fie construită la graniţa dintre cele două ţări.

Responsabilul de comunicare al Mercedes-Benz Cars a declarat însă că aceste informaţii intră în sfera speculaţiilor iar grupul german nu a luat nicio decizie cu privire la fabrică.

Presa română a scris în ultima vreme despre o posibilă amplasare a fabricii Mercedes în judeţul Timiş. La rândul său, prefectul de Timiş a declarat că nu are informaţii despre această construcţie decăt din presă, şi că, după părerea sa, este vorba de speculaţii care apar în campania electorală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close