Antena 3 CNN Economic Biz News Business Nouă tranzacţie importantă pe piaţa online: 3TS Cisco Growth cumpără acţiuni la Internet Corp cu 2 mil. euro

Nouă tranzacţie importantă pe piaţa online: 3TS Cisco Growth cumpără acţiuni la Internet Corp cu 2 mil. euro

Nouă tranzacţie importantă pe piaţa online: 3TS Cisco Growth cumpără acţiuni la Internet Corp cu 2 mil. euro
Sursa foto: 3ts
11 Noi 2009   •   15:58

Fondul de investiţii 3TS Cisco Growth, parte a grupului 3i, a achizţtionat 25% din acţiunile firmei de media Internet Corp, care deţine mai multe site-uri de ştiri, din domeniul financiar şi pentru femei, pentru aproximativ 2 milioane de euro, au declarat pentru Mediafax surse din piata. Plata banilor se va face în două tranşe, circa două treimi acum, iar restul in urmatorii doi ani in functie de performentale financiare ale firmei.

Pe lista interesaţilor s-au aflat patru - cinci companii, iar în urma tranzacţiei valoaera Internet Corp a fost estimată la 8 milioane de euro, spun sursele citate.

Acţionarii Internet Corp sunt trei firme înregistrate în Cipru, Depracell Limited, Ressaniaco Limited şi Arnaka Limited, arată datele de la Registrul Comertului. În spatele companiilor se află Liviu Dumitraşcu, Daniel Tătar (proprietarul Ejobs) şi Mihai Seceleanu (care este şi CEO-ul companiei).

Internet Corp a înregistrat o cifră de afaceri de 1,8 mil. euro în 2008 la 51 de angajaţi, arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Potrivit ZF, reprezentanţii Internet Corp nu au putut fi contactaţi, iar 3TS nu a comentat informaţiile.
Antena3.ro

×
Parteneri
Rezultatele anchetei în cazul pacienților morţi la Spitalul Pantelimon
x close