Antena 3 CNN Economic Biz News Business O firmă din Capitală a câştigat Tractorul la licitaţie

O firmă din Capitală a câştigat Tractorul la licitaţie

O firmă din Capitală a câştigat Tractorul la licitaţie
05 Iul 2007   •   20:14

Firma Flavius Invest din Bucureşti a fost desemnată, joi, câştigător al licitaţiei pentru platforma industrială Tractorul Braşov, la preţul de pornire, de 91,6 milioane de euro, inclusiv TVA, oferit şi de alte două firme, din Iulius Group, întrucât s-a înscris prima la licitaţie. Bunurile uzinei braşovene au fost scoase joi la licitaţie. Se vând atât secţiile de fabricaţie, cât şi spaţiile de depozitare şi garajele. Mai mulţi oameni de afaceri români erau interesaţi de licitaţie, cu atât mai mult cu cât terenul pe care e amplasată uzina are o valoare imobiliară foarte ridicată.

La licitaţia publică pentru vânzarea bunurilor aparţinând societăţii Tractorul Braşov au fost scoase la vânzare modulul fabricaţie tractoare şi utilităţi energetice, modulul piese turnate şi forjate şi modulul independente, care cuprinde mai multe hale nefolosite, depozite, platforme depozitare, garaje.

Toate activele uzinei vor fi vândute până în data de 15 august, iar în luna septembrie, din banii încasaţi din vânzări, vor fi achitate salariile restante şi plăţile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi.

Societatea Tractorul a intrat în lichidare voluntară în luna februarie, după ce toţi cei 1.900 de salariaţi au fost disponibilizaţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close