O moldoveancă a ridicat la Iaşi o afacere de la zero, la 600.000 euro

de A.M.P    |    03 Ian 2017   •   22:57
O moldoveancă a ridicat la Iaşi o afacere de la zero, la 600.000 euro  Foto:Cuptorul Moldovencei/facebook

„Cuptorul Moldovencei” - aşa se numeşte afacerea Nicoletei Hritcu, o moldoveancă din nordul Republicii Moldova, oraşul Soroca, care a reuşit în doar trei ani să ridice afacerea de la zero, la 600.000 de euro, scrie adevarul.ro.

Şi-a început activitatea de antreprenor în anul 2012, atunci când avea 30 de ani. Nu avea experienţă în business, însă avea o ambiţie mare. Aromele, gusturile plăcintelor şi prăjiturilor le-a moştenit de la bunica ei, Babusea Maria, care de sărbători îşi alinta familia cu tot felul de copturi alese.

Nicoleta spune că ideea despre Cuptorul Moldovencei i-a venit încă din anul 2006, dar abia şase ani mai târziu „s-a copt” definitiv. Acum îşi bucură clienţii cu cele mai bune prăjituri moldoveneşti.

„Avem plăcintele noastre moldoveneşti cu diverse umpluturi: cu cartofi, cu brânză, cu varză, cu carne, cu vişine, cu dovleac. Pe lângă plăcinte avem prăjituri de casă şi câteva tipuri de torturi. Vedete sunt prăjitura Albinuţa, Tortul Zgucionca şi Poveste. Restul portofoliului este un mix interesant de prăjituri de casă din toată România, prăjiturile clasice de cofetărie, pe care noi le-am numit prăjiturile copilăriei şi câteva produse de sezon: cozonaci, pască, julfa. În total avem peste 30 de produse permanente”, afirmă Nicoleta Hritcu.

Parteneri
x close