Antena 3 CNN Economic Biz News Business Orange România a redus tarifele de roaming

Orange România a redus tarifele de roaming

Orange România a redus tarifele de roaming
21 Mai 2007   •   12:19

Orange România a redus şi simplificat tarifele pentru utilizatorii de cartele PrePay şi a lansat noi opţiuni de roaming atât pentru abonaţi, cât şi pentru utilizatorii PrePay, informează compania. Clienţii Orange PrePay au acum la dispoziţie tarife mult reduse şi simplificate, indiferent de reţeaua utilizată într-o ţară. Mai mult, dacă activează şi noua opţiune Advantage, beneficiază de o reducere suplimentară a tarifelor de roaming în 20 de reţele din Europa.

De exemplu, odată activată opţiunea Advantage, tariful pentru un apel către România scade până la 0,69 euro/minut, cu până la 67 la sută faţă de tarifele vechi. Opţiunea este gratuită şi poate fi activată prin apel la Serviciul Clienţi. Clienţii Orange cu abonament care activează noua opţiune Roaming Europe au tarife cu până la 44 la sută mai mici faţă de tarifele standard în ţările europene. Astfel, cu tarife fixe pentru fiecare zonă şi independente de reţea, abonaţii Orange îşi pot controla mai uşor costurile în roaming. Pentru a fi şi mai simplu, cu opţiunea Roaming Europe ţările europene vor fi împărţite în doar două zone de tarifare.

Promoţional, clienţii care activează opţiunea Roaming Europe până la 31 august primesc până la această dată opţiunea gratuit şi 10 minute gratuite lunar pentru apelurile primite în roaming în ţările Uniunii Europene. 'Noile tarife de roaming pentru utilizatorii PrePay şi opţiunea Roaming Europe sunt definite sub conceptul Orange Travel, prin care ne propunem să facem serviciul Roaming uşor de folosit şi accesibil clienţilor noştri care călătoresc în Europa', a declarat Dorin Odiatiu, Head of Wholesale, International & Regulatory Affairs la Orange România.

Rompres

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close