x close

(P) Romprest, un business integrat

09 Dec 2013   •   15:48
In cei aproximativ 13 ani de experiență, Romprest a revoluționat piața serviciilor de profil prin inovațiile aduse și prin noi criterii de evaluare. O dată cu dezvoltarea serviciilor oferite, a fost implementat și un program investițional, constant, în consolidarea bazelor operaționale, în utilaje la standarde europene și în programe de pregătire șI perfecționare a personalului.

Compania deține mai mult de 600 de utilaje de talie mare, mijlocie și mică, autovehicule cu dotări Euro 4 și Euro 5, investind constant în activele societății. 

Romprest este singura companie de profil din România care organizează cursuri de inițiere și calificare/recalificare personal, acreditate de Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului și Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților, având în acest moment peste 6,000 de angajați. 

Protecția mediului este una dintre marile priorități Romprest. Astfel, pentru reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător și a eliminării poluării, compania folosește materiale biodegradabile și pune accentul pe o reciclare intensivă, conform standardelor europene.

În domeniul responsabilității sociale, Romprest s-a implicat în proiecte pe trei direcții: activități caritabile, atragerea investițiilor comunitare și activități în parteneriat cu diverse instituții de stat și private. De asemenea, a lansat propriul program de educație ecologică în școli (clasele a-IV-a, învățământul primar) dar și primul program de pre-colectare selectivă, demarat din 2009, “Pre-Colectează selectiv la tine acasă!” prin care Romprest distribuie gratuit saci pentru pre-colectarea selectivă (Hârtie&Carton, Plastic&Metal și Sticlă) către asociațiile de locatari din Sectorul 1 care au blocuri cu tubulatură.

Romprest este una dintre cele mai importante companii de salubritate, facility management, amenajare spații verzi și servicii DD (dezinsecție/deratizare), oferind celor 45 consilii locale din toată țara și celor peste 10,000 de agenți economici deserviți o viziune integrată asupra serviciilor de salubritate.

Compania asigură servicii integrate de facility management (soluții personalizate pentru orice tip de curățenie, folosind tehnologii adaptate special), servicii de arhitectură peisageră (amenajează și întreține orice tip de spațiu verde împreună cu specialiștii peisagiști și echipamente profesionale), D.D.D. (luptă împotriva dăunătorilor, prin metode specifice și sigure, elaborând planuri de combatere și monitorizare a dăunătorilor personalizate pentru fiecare caz) și salubritate (servicii de salubrizare menajeră, salubrizare căi publice și deszăpezire).


Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati