Antena 3 CNN Economic Biz News Business Patronul cafenelelor Turabo: Au scăzut bacşişurile, au crescut furturile angajaţilor

Patronul cafenelelor Turabo: Au scăzut bacşişurile, au crescut furturile angajaţilor

Patronul cafenelelor Turabo: Au scăzut bacşişurile, au crescut furturile angajaţilor
Sursa foto: Foto: www.sibiuplace.ro
14 Sep 2010   •   14:32

Criza financiară în cazul unui patron de cafenea se traduce nu doar prin scăderea încasărilor ci şi prin furturile angajaţilor. Fenomenul a apărut imediat după ce s-au diminuat bacşişurile, a declarat Tudor Dragomir Niculescu, patronul cafenelelor Turabo, pentru Business Magazin.

"Mi-am dat seama ca a început criza când a scăzut foarte mult bacşişul lăsat de clienţi şi angajaţii şi-au schimbat comportamentul", a precizat Niculescu.

De asemenea, antreprenorul român a observat în ultimul an că factura medie din cafenele a scăzut cu 10-15%, iar bacşişul este din ce în ce mai rar. Niculescu recunoaşte că în jumătate din timpul pe care-l petrece la muncă îşi supraveghează angajaţii iar problema cea mai mare cu care se confruntă nu este scăderea încasărilor ci furturile angajaţilor.

"Am schimbat deja jumătate din personal şi controlul angajaţilor îmi ocupă acum jumătate de zi", a spus Tudor Dragomir Niculescu.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: cafenea
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close