Antena 3 CNN Economic Biz News Business Peste 6 000 de companii cu capital francez au investit în România

Peste 6 000 de companii cu capital francez au investit în România

Peste 6 000 de companii cu capital francez au investit în România
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Sep 2011   •   15:41

Investitorii francezi au încredere în forţa de muncă românească. Peste 6.000 de companii cu capital francez au investit în România. Şi numărul lor continuă să crească, după cum arată cifrele.

În ciuda relaţiilor tensionate cu Franţa, România este o ţară în care tot mai multe companii franceze aleg să investească şi în vreme de criză.

"Anul trecut, am creat un incubator de întreprinderi care găzduieşte astăzi 10 societăţi în diferite faze de instalare în România. În ciuda dificultăţilor, niciun investitor major nu a părăsit România", a declarat preşedintele Camerei Franceze de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România, Bruno Roche.

În privinţa forţei de muncă, preşedintele Camerei Franceze de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România, Bruno Roche, se declară încântat. "Doresc să combat aceste clişee asupra forţei de muncă şi altor mituri despre România pentru că este o ţară extraordinară şi am făcut lucruri minunate aici."

Camera Franceză de Comerţ, Industrie şi Agricultură din România aniversează 15 ani de la înfiinţare şi numără 320 de companii cheie cu capital francez care au investit în România.

×
Subiecte în articol: investitie România forta de munca
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close