Antena 3 CNN Economic Biz News Business Piaţa creditelor imobiliare se va dubla până la sfărşitul anului 2009

Piaţa creditelor imobiliare se va dubla până la sfărşitul anului 2009

Piaţa creditelor imobiliare se va dubla până la sfărşitul anului 2009
24 Apr 2008   •   14:05

Piaţa creditelor imobiliare se va dubla până în 2009, la 8 miliarde de euro, reprezentând o dublare a nivelului din 2007, potrivit Caldwell Banker. Acest lucru vine, în parte, ca urmare a creşterii veniturilor populaţiei.

?Piaţa creditelor imobiliare a cunoscut în ultimii ani o creştere remarcabilă de 65-75% pe an, estimările indicând o valoare de opt miliarde de euro pentru 2009, ca urmare a majorării veniturilor şi a relaxării pieţei. În ciuda acestei evoluţii însă, creditele ipotecare nu reprezintã decât 3,4% din PIB-ul României, faţă de 50% în cazul ţărilor dezvoltate din Europa?, se arată într-un comunicat al firmei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este reprezentantul companiei imobiliare Coldwell Banker şi oferă în prezent servicii de consultanţă şi brokeraj pe toate segmentele pieţei imobiliare.

?Targetul nostru este să devenim lider de piaţă în intermedierea de credite, target realizabil prin volumul de clienţi pe care îi avem în birourile noastre din Capitală, precum şi din Ploieşti, Braşov, Câmpulung sau Piatra Neamţ", a declarat, în comunicat, Marius Andronache, directorul diviziei Coldwell Banker Mortgage, Valuation & Research din România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close