Antena 3 CNN Economic Biz News Business Plajele româneşti scoase la licitaţie nu găsesc ofertanţi

Plajele româneşti scoase la licitaţie nu găsesc ofertanţi

Plajele româneşti scoase la licitaţie nu găsesc ofertanţi
31 Mar 2008   •   09:00

Porţiunile de plajă de pe litoralul românesc scoase la licitaţie săptămâna trecută, nu au fost închiriate, nici de data aceasta. Cinci sectoare de plajă, situate în staţiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Olimp şi Venus nu au reuşit să atragă atenţia investitorilor. O nouă licitaţie va fi organizata în aproximativ trei săptămâni. Pentru două sectoare de plajă nu a fost depusă nicio ofertă, iar pentru celelalte trei sectoare a rămas un singur ofertant, caz în care, conform procedurilor legale, licitaţia se va repeta. Astfel, sectoarele Cordon litoral Eforie Nord - Eforie Sud I, Olimp I nu au avut nici un ofertant, iar Venus I zona 2 a atras atenţia unui singur operator.

În urma deschiderii plicurilor, s-a constatat că una dintre firmele participante pentru sectorul Eforie Nord II nu a depus toate actele solicitate prin caietul de sarcini şi a fost descalificată. Şi în cazul sectorului de plajă Costineşti II, patru dintre cei cinci participanţi au fost descalificaţi din cauza nedepunerii documentaţiei complete.

Comisia de licitaţie urmează să se pronunţe în zilele următoare asupra câştigătorilor de pe sectoarele Năvodari 3, Năvodari 4, Mamaia II şi Mamaia VII. Reprezentanţii Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral spun că licitaţiile pentru sectoarele Eforie Nord - Eforie Sud I, Olimp I, Venus I zona 2, Eforie Nord II şi Costineşti II vor fi reprogramate la o dată ce va fi anunţată ulterior.

Antena 3

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close