Antena 3 CNN Economic Biz News Business Playboy, de vânzare. Revista pentru bărbaţi, gata să îşi schimbe profilul ca să treacă de criză

Playboy, de vânzare. Revista pentru bărbaţi, gata să îşi schimbe profilul ca să treacă de criză

Playboy, de vânzare. Revista pentru bărbaţi, gata să îşi schimbe profilul ca să treacă de criză
Sursa foto: playboy
20 Feb 2009   •   12:22

Playboy Enterprises a anunţat că este gata să vândă compania sau să schimbe profilul revistei, după pierderile raportate în ultimul trimestru al anului 2008, transmite ediţia electronică a International Herald Tribune. Anunţul pare să fi luat prin surprindere investitorii. Cu toate acestea, purtătoarea de cuvânt a Playboy Enterprises Elizabeth Austin spune că "aceasta nu reprezintă o schimbare a politicii companiei. Aceasta a fost întotdeauna deschisă la discuţii".
Austin a declarat că Playboy nu doreşte să vândă revista, dar că este dispusa la o negociere de preluare sau de schimbarea orientării.
În al patrulea trimestru a anului 2008, Playboy a raportat pierderi de 145,7 milioane de dolari, un declin semnificativ faţă de pierderea de doar 1,1 milioane de dolari înregistrată în perioada similară a anului 2007.
Rezultatele dezastruoase par să fie şi motivele pentru care, în decembrie, directorul executiv al companiei, Christine Hefner, a demisionat. Ea a fost înlocuită de un director interimar, Jerome Kern.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Playboy hugh hefner
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close