Antena 3 CNN Economic Biz News Business Preţul energiei termice negociat cu primăria

Preţul energiei termice negociat cu primăria

Preţul energiei termice negociat cu primăria
11 Apr 2007   •   12:09

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei va menţine ordinul de majorare a preţului la energia termică, dar va invita reprezentanţii Primăriei Bucureşti pentru reevaluarea informaţiilor primite de la producătorul de energie. ANRE a aprobat, la sfârşitul săptămânii trecute, majorarea cu 10% a tarifelor pentru energia termică livrată RADET de către Electrocentrale (ELCEN) Bucureşti, creştere care se aplică începând cu 9 aprilie. Tarifele au urcat de la 109,7 lei/gigacalorie la 121 lei/gigacalorie.

Primarul general, Adriean Videanu, a declarat că va cere ANRE suspendarea ordinului de majorare cu 10% a tarifului la energia termică pe care Electrocentrale Bucureşti o livrează către Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti.

Ordinul de majorare a preţului energiei termice este nelegal, iar politica de creştere a tarifului pentru agentul termic favorizează interesele "băieţilor deştepţi", nicidecum interesele cetăţeanului, a declarat Videanu, potrivit Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close