Antena 3 Economic Biz News Business Prigat ItsyBitsy, cel mai nou concurent pe piaţa sucurilor pentru copii

Prigat ItsyBitsy, cel mai nou concurent pe piaţa sucurilor pentru copii

11 Iun 2009   •   18:40
Prigat ItsyBitsy, cel mai nou concurent pe piaţa sucurilor pentru copii
Sursa foto: Prigat ItsyBitsy

Primii patru jucatori de pe piaţa băuturilor răcoritoare necarbonatate - Coca-Cola, Pepsi, Tymbark şi Parmalat - se bat pe nişa sucurilor pentru copii, o piaţă evaluată la circa 15 milioane de euro, adică mai puţin de 5% din vanzarile totale pe acest segment, potrivit Ziarului Financiar.
"Aveam în plan încă de acum câţiva ani să intrăm pe piaţa sucurilor pentru copii, unde am observat că există un jucător dominant, restul produselor reprezentând extensii ale branurilor de sucuri pentru adulţi. Am lansat Prigat ItsyBitsy într-un context incert, de aceea am creat mai multe scenarii de vânzări pâna la sfârşitul anului. Investiţiile sunt semnificative, de peste un milion de euro, investiţii care cuprind şi costul campaniei de comunicare", spune Oana Stincel, marketing manager al PepsiAmericas, citată de cotidian.


Prigat ItsyBitsy este cel mai nou produs de pe piaţa sucurilor destinate copiilor, pe care agenţia de cercetare a pieţei Nielsen o estima la 64 mil. lei (15 mil. euro) în 2008.

Primul produs de acest gen a fost sucul Tedi, produs de Tymbark Maspex, care a inaugurat piaţa în septembrie 2001.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close