Antena 3 CNN Economic Biz News Business Producţia Nokia în România - zece milioane de telefoane mobile până în octombrie

Producţia Nokia în România - zece milioane de telefoane mobile până în octombrie

Producţia Nokia în România - zece milioane de telefoane mobile până în octombrie
25 Sep 2008   •   11:09

Vicepreşedintele executiv al Nokia, Anssi Vanjoki, a declarat că până în luna octombrie compania estimează că producţia la fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, va ajunge la aproximativ zece milioane de telefoane mobile. ?În România avem angajaţi foarte dedicaţi şi îmi face plăcere să anunţ că, luna viitoare, în octombrie, estimăm că fabrica va atinge pragul de zece milioane de dispozitive. Operaţiunile din Cluj au devenit parte integrantă a reţelei noastre globale de producţie şi distribuţie?, a spus Vanjoki.

El a adăugat că Nokia este singurul producător de dispozitive mobile care deţine zece fabrici în nouă ţări din întreaga lume. Totodată, Anssi Vanjoki a afirmat că Nokia îşi propune şi dezvoltarea unor dispozitive mobile care să devină mici calculatoare la îndemâna oricui, conectate între ele, ceea ce va însemna că în viitor internetul va fi complet altfel.

În prezent, fabrica Nokia de la Jucu are peste 1.600 de angajaţi, iar compania estimează că numărul total va ajunge la 3.500 în momentul în care producţia va fi la capacitate maximă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nokia Jucu Cluj
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close