Antena 3 CNN Economic Biz News Business Project Agora lansează “Magic” în Grecia, România, Ungaria şi MENA!

Project Agora lansează “Magic” în Grecia, România, Ungaria şi MENA!

Project Agora lansează “Magic” în Grecia, România, Ungaria şi MENA!
27 Oct 2015   •   16:43

 Project Agora, cel mai mare marketplace de publicitate pentru publisherii din Europa Centrală și de Est și Estul Mijlociu, pune la dispoziția celor 384 de site-uri partenere “Magic”, un format de publicitate inovativ, plasat în interiorul articolelor pentru a crea o experiență non intruzivă și captivantă cu brandurile.

Începând de astăzi, publisherii și advertiserii din Grecia și România pot experimenta primul dintr-o serie de formate de publicitate inovative dezvoltate de Project Agora, primul marketplace de programmatic advertising din CEE și MENA.

Formatul “Magic” devine vizibil doar în momentul în care cititorul ajunge la jumătatea articolului, pentru a asigura unul dintre cele mai inalte niveluri de vizibilitate din industrie și o implicare de neegalat din partea consumatorilor.

O demonstrație live a formatului Magic este disponibilă aici. 
"După cum a promis încă de la început, Project Agora este și va continua să fie o platformă în continuă dezvoltare. Iar finalul lui 2015 vine cu vești bune atât pentru publisher, cât și pentru publicitari: Agora lansează Magic, un ad-video proprietar Tailwind.

Este cunoscut faptul ca nu exista indeajuns inventory video pe piață, acolo unde formatul pre-roll poate fi livrat. Magic depășește această limitare, livrând clipurile video în interiorul articolelor, un inventory mult mai generos.

Formatul a demonstrat deja ca este cu adevărat Magic, în urma campaniilor desfășurate în Grecia în versiunea Beta a formatului, și suntem nerăbdatori să îl vedem “la lucru” și în România.”
a declarat Lucian Romașcanu, Country Manager TailWind Romania.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close