Antena 3 CNN Economic Biz News Business Proprietarul Hard Rock Cafe vrea să deschidă în România şi Hard Rock Bar

Proprietarul Hard Rock Cafe vrea să deschidă în România şi Hard Rock Bar

Proprietarul Hard Rock Cafe vrea să deschidă în România şi Hard Rock Bar
Sursa foto: hard rock cafe
23 Feb 2009   •   12:52

Firma Midi Development, care deţine master-franciza pentru restaurantul Hard Rock Cafe din Bucureşti, vrea să lanseze pe piaţa locală un nou concept din aceeaşi gamă - Hard Rock Bar, anunţă Mediafax. Zonele vizate sunt Valea Prahovei, Litoralul şi marile oraşe.
"Intenţionăm să introducem pe piaţa locală Hard Rock Bar, un concept de bar mai mic, cu un număr de locuri mai limitat şi un spaţiu mai restrâns decât Hard Rock Cafe, iar acesta s-ar încadra foarte bine în oraşele principale din ţară. Trebuie evaluată piaţa, dar am target maxim patru oraşe mari, posibil Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara sau Craiova, precum şi două zone turistice, Litoralul şi Valea Prahovei", a declarat pentru agenţia de presă Tinu Sebeşanu, acţionar unic al Midi Development.
Acesta mai spune că, în prezent, există localuri Hard Rock în Anglia şi Malta, unde s-au efectuat teste pilot, pentru a urmări evoluţia conceptului. Analizele se vor finaliza în vară. Acelaşi conceptul va putea fi evaluat, mai târziu, şi pe piaţa din România.
"Au fost fãcute teste pilot în Malta şi Anglia, unde mai funcţioneazã astfel de unităţi, pentru a vedea cum evoluează şi pentru a definitiva conceptul. Urmează să fie trase concluziile pentru a putea fi dat la toţi master francizorii din lume. Până în toamnã vom avea un concept final şi vom putea să evaluăm şi noi piaţa", a declarat Sebeşanu.
Barurile Hard Rock au o capacitate de 220-250 de persoane, în timp ce localurile Hard Rock Cafe pot atinge şi 600 de locuri.
Primul Hard Rock Cafe din ţara noastră a fost inaugurat de Midi Development în ianuarie 2008, în Bucureşti, după o investiţie de 3,7 milioane de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close