Antena 3 CNN Economic Biz News Business Radu Vasilescu a demisionat de la conducerea ING Fond de Pensii

Radu Vasilescu a demisionat de la conducerea ING Fond de Pensii

Radu Vasilescu a demisionat de la conducerea ING Fond de Pensii
31 Iul 2008   •   20:17

Directorul general al ING Fond de Pensii, Radu Vasilescu, a demisionat joi din funcţia de conducere deţinută de cel mai mare administrator de fonduri de pensii private (obligatorii şi facultative) de pe piaţa românească, conform unor surse citate în exclusivitate de PensiilePrivate.ro. Radu Vasilescu a condus campania de pensii private pe parcursul anului trecut şi a primei jumătăţi a acestui an.

Sub conducerea sa, ING a ajuns lider de piaţă în pensiile private romaneşti. Plecarea lui Vasilescu de la şefia ING Fond de Pensii vine la mai puţin de o lună de la retragerea lui Bram Boon de la conducerea ING Viaţă, Boon plecând să conducă operaţiunile de asigurări ale ING din Grecia, mai notează sursa citată.

"Am demisionat, joi, din această poziţie. Motivele actului unilateral sunt oboseala acumulată în perioada campaniei de aderare la Pilonul II şi dorinţa de a intra în domeniul consultanţei financiare, inclusiv pe pensii private, prin înfiinţarea propriei companii", a declarat Vasilescu agenţiei Mediafax.

Absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, Vasilescu, în vârstă de 43 de ani, a mai deţinut poziţii de conducere la BRD Sogelease, Aviva, Citibank şi Alpha Bank.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close