Antena 3 CNN Economic Biz News Business Rahova şi Ferentari - nou paradis imobiliar

Rahova şi Ferentari - nou paradis imobiliar

Rahova şi Ferentari - nou paradis imobiliar
05 Mar 2007   •   09:31

Oamenii cu bani îi scot, pe cei săraci, chiar şi din cartierele muncitoreşti. Blocurile noi şi centrele comerciale au aruncat în aer preţurile locuinţelor din jur. Chiar şi zonele considerate mai puţin atractive au devenit, acum, foarte căutate. Din această cauză, apartamentele s-au scumpit chiar şi de.... 17 ori, în ultimii cinci ani. Deschiderea unui nou mall în zona Rahova este aşteptată de agenţiile imobiliare care preconizează creşteri de cel puţin 20% a preţurilor apartamentelor din zonă.

Creşterea nu-i sperie. Agenţii sunt siguri că vânzarea apartamentelor în zonă nu va fi o problemă. Istoria ultimilor ani le dă dreptate. Când a apărut primul mall-ului în zona Vitan preţurile caselor au explodat. Apartamentele care în 1999 se vindeau cu 5.500 de euro, acum costă 85.000.

La fel s-a întâmplat şi în Drumul Taberei unde deschiderea unui alt mall a scumpit apartamentele. Şi preţurile caselor vechi au crescut spectaculos chiar dacă multe sunt cumpărate pentru a fi demolate ca să facă loc unor blocuri.

Zonele cu locuinţe noi se dezvoltă foarte rapid. Specialiştii imobiliari avertizează însă că în câţiva ani s-ar putea ajunge la crearea unor paradisuri rezidenţiale în mijlocul unor ghetouri.

Antena 3

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close