Antena 3 CNN Economic Biz News Business Reduceri la locuinţe înainte de Sărbători

Reduceri la locuinţe înainte de Sărbători

Reduceri la locuinţe înainte de Sărbători
12 Dec 2007   •   14:23

Locuinţe noi la preţuri promoţionale reprezintă ofertele de sărbători ale companiilor imobiliare, înaintea scumpirilor din ianuarie anul viitor. Nu toţi dezvoltatorii s-au gândit să facă reduceri, dar sunt câţiva care vor să nu intre în anul care vine cu apartamente pe stoc.

De exemplu în Berceni, unul dintre dezvoltatori a vândut fără probleme garsonierele şi apartamentele de două camere, şi vrea ca la târg să câştige cumpărători la apartamentele de 3 camere. Aşa că oferă reduceri de 7% din preţul final de 170.000 de euro.

În Colentina, de asemenea, într-unul din complexele rezidenţiale reducerile variază între 6 şi 9 procente. Cine cumpără apartamente în complexul din Chitila- Pădurea Mogoşoaia nu mai plăteşte aerul condiţionat. Acolo preţurile pornesc de la 67.000 de euro cu TVA. Se mai dau reduceri de 50% din preţul parcării, iar la cumpărarea unui duplex în compexul din Piaţa Unirii-Parcul Carol vin se dau bonusuri.

Anul 2008 vine cu modificarea Codului Fiscal în ceea ce priveşte plata TVA-ului la cumpărarea unui bun imobiliar. Aşa încât, cei care până acum erau tentaţi să înfiinţeze o societate pentru a ieftini apartamentul cu 19%, nu mai au motive să facă acest lucuru. Şi asta pentru că cel mai probabil de la anul, atât persoanele fizice, cât şi cele juridice, vor plăti TVA-ul.

Antena 3

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close