Antena 3 CNN Economic Biz News Business Reduceri la vacanţele europene de Paşti

Reduceri la vacanţele europene de Paşti

Reduceri la vacanţele europene de Paşti
29 Ian 2007   •   10:10

Românii au început, deja, să se gândească, unde îşi vor petrece Paştele, deşi mai sunt peste două luni până atunci. Agenţiile de turism îi tentează cu reduceri, pe cei care se hotărăsc repede. Şi, pentru că din acest an suntem europeni cu acte în regulă, mulţi aleg să plece peste hotare. Cu maşina, cu autocarul sau cu avionul, românii se îndreaptă tot mai mult spre destinaţii turistice externe atunci când vine vorba de petrecerea sărbătorilor de Paşte. Şi asta, în principal, datorită preţurilor foarte atractive şi a condiţiilor bune de cazare.

Bulgaria este cea mai apropiată şi accesibilă destinaţie. La un hotel de 4 stele, două nopţi de cazare cu trei mese pe zi, inclusiv masa festivă de Paşte, costă doar - 83 de euro.

Însă, chiar şi în Antalya preţul unui sejur la un hotel de 4 stele şi transport cu avionul, nu depăşeşte 370 de euro. Şi Tunisia este o destinaţie căutată de români. Un sejur costă 450 de euro. Din acest motiv, tunisienii au fost nevoiţi să ne înveţe obiceiurile de Paşte.

Mulţi credincioşi aleg Grecia, unde, pentru 200 de euro, pot face excursii pe Muntele Athos şi pot vizita cele mai frumoase mănăstiri din Europa. Agenţiile de turism fac reduceri între 5 şi 15% pentru orice destinaţie, dacă rezervarea se face din timp.

Observator

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close