Antena 3 CNN Economic Biz News Business Reduceri tot timpul anului, la primul mall de tip outlet din România

Reduceri tot timpul anului, la primul mall de tip outlet din România

Reduceri tot timpul anului, la primul mall de tip outlet din România
27 Aug 2008   •   12:21

Fashion House Outlet Center, cel dintâi mall de acest tip din România, a fost închiriat aproape în totalitate (90 la sută), cu trei luni înainte de deschidere, informează Cotidianul citând compania de consultanţă real estate Cushman&Wakefield. Puma, Mango, Stefanel, Champion, Benetton, Levi`s, Dockers, Timberland Nautica, Lee Cooper, Steilmann, Stefanel, Diverta, Jolidon sau Samsonite sunt doar câteva dintre mărcile care vor putea fi întâlnite în acest mall de tip outlet.

Potrivit coordonatorului de proiect la Cushman&Wakefield Activ Consulting, Raluca Utureanu, cel mai important criteriu din această selecţie a fost brandul, fiind aleşi în primul rând retailerii cu notorietate din România. Al doilea criteriu luat în calcul a fost numărul magazinelor deţinute de aceştia a declarat Raluca Untureanu, citată de Cotidianul.

Magazinele de la Fashion House Outlet Center vor avea discounturi între 30 şi 70 la sută, şi nu doar în timpul perioadelor obişnuite de rduceri ci pe parcursul întregului an. Produsele "de firmă" vândute în cadrul acestor magazine vor face parte însă din colecţiile mai vechi.

Fashion House Outlet Center, situat la kilometrul 13 pe autostrada Bucureşti-Piteşti, va fi inaugurat la 26 noiembrie, anul curent. Centrul face parte dintr-un proiect mai mare de retail, denumit West Park, care cuprinde un magazin Hornabach, Kika (- retailer de mobilă) sau Technomarket - retailer de electrice şi electrocasnice.

Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close