Antena 3 CNN Economic Biz News Business Renault a prezentat un nou pick-up Dacia la deschiderea Centrului de Design

Renault a prezentat un nou pick-up Dacia la deschiderea Centrului de Design

Renault a prezentat un nou pick-up Dacia la deschiderea Centrului de Design
30 Mai 2008   •   12:45

Grupul Renault şi-a deschis vineri, la Bucureşti, Centrul de Design pentru Europa Centrală. Aici se vor efectua lucrări de proiectare şi desen pentru mărcile Renault, Nissan şi Dacia. Cu ocazia acestei inaugurări, Renault a prezentat şi un nou concept de pick-up, care se vrea ?un exerciţiu de design care să dovedească faptul că centrul din România poate crea lucruri interesante?.

Noul pick-up prezentat de Patrick LeQuement, directorul de design al Renault, este o variantă ameliorată care are partea din spate carosată (foto sus).

Dacia necarosată


La inaugurare a participat premierul, Călin Popescu Tăriceanu şi Henri Paul, ambasadorul Franţei în România. Premierul a declarat că această realizare duce la crearea unui pol de competitivitate a României bazate pe industria automobilelor. ?Vom fi ţara cu producţia cea mai mare din Europa de sud-est?, a continuat Tăriceanu.

?În 1997 nu-mi imaginam că o să aducem Renault în România?, dar acum ?demonstrăm că se poate şi că trebuie să folosim atuul resursei umane?. Premierul a avertizat însă că ţara noastră ar trebui să se bazeze în primul rând pe capitalul uman, pe inteligenţă şi creativitate, şi nu pe forţa ieftină de muncă.

Foto: România Liberă

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close