Antena 3 CNN Economic Biz News Business Românii sunt deja cu gândul la vacanţa de Revelion. Agenţii de turism au pregătit ofertele

Românii sunt deja cu gândul la vacanţa de Revelion. Agenţii de turism au pregătit ofertele

Românii sunt deja cu gândul la vacanţa de Revelion. Agenţii de turism au pregătit ofertele
22 Iul 2008   •   21:47


Nici nu s-au terminat vacanţele de vară, că agenţii de turism au lansat deja ofertele de revelion. Ei speră să-i tenteze pe turişti să petreacă noaptea dintre ani pe o plajă exotică sau pe o pârtie de schi. Iar cei care fac rezervările de pe acum primesc locuri mai bune şi preţuri mai mici.

Primele oferte de revelion îi trimit pe turişti pe plajele din Copacabana, Bangkok, Pattaya, Sharm El Sheik şi Dubai. Şi chiar în Africa de Sud şi Zanzibar, alături de elefanţi, girafe şi tigri.

Cei mai mulţi turişti, chiar dacă nu au făcut încă o rezervare fermă, s-au interesat deja unde ar putea să plece de Revelion.

Un sejur de revelion în zonele exotice costă între 650 şi 3000 de euro de persoană, în funcţie de hotel şi de ce vor să facă turiştii. Dacă nu vor să stea numai la plajă, când în România este frig, pot vizita împrejurimile. Iar în noaptea dintre ani, sunt invitaţi să bea şampanie pe plajă.

În anumite locaţii, cum ar fi Tozeur, în Tunisia, li se pregăteşte chiar o vacanţă activă. Aceasta presupune plimbare cu delta planul, cu atv-ul pe dune, jeep safari sau plimbare cu cămila.

Pentru cei care vor să meargă la schi, staţiunile din Austria sunt cele mai cerute. Iar la munte, în străinătate, vacanţa de revelion începe de la 495 de euro. Cei care fac rezervări încă de acum beneficiază de o reducere de până la 15%.

Antena 3

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close