Antena 3 CNN Economic Biz News Business Romtelecom a scăzut tarifele cu peste 40% şi a redenumit serviciile de voce

Romtelecom a scăzut tarifele cu peste 40% şi a redenumit serviciile de voce

Romtelecom a scăzut tarifele cu peste 40% şi a redenumit serviciile de voce
12 Aug 2008   •   15:05

Romtelecom a anunţat că, începând cu luna august, preţul pentru convorbirile interurbane efectuate de persoanele fizice are acelaşi tarif cu convorbirile locale. De asemenea, compania a schimbat denumirile abonamentelor pentru serviciile de telefonie din "Confort" în "Voce", şi a adăugat 10 minute gratuite în plus, lunar, pentru abonamentul Confort 50.

Astfel, începând cu data de 11 august 2008, nivelul tarifelor pentru convorbirile interurbane efectuate în orele de vârf a scăzut cu peste 40%, iar tariful apelurilor către alte reţele de telefonie fixă a scăzut cu 17%. Pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate în timpul orelor de vârf sunt de 2,7 eurocenţi/minut în reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard - 1,89 eurocenţi/minut), respectiv 4,5 eurocenţi/minut, fără TVA, pentru apelurile către alte reţele fixe.

În acelaşi timp, compania a decis redenumirea abonamentelor de telefonie fixă, pentru a face mai uşor de înţeles oferta de servicii pe care o pune la dispoziţie. Noile denumiri vor anunţa şi beneficiile principale acordate clienţilor. De exemplu, abonamentul Confort 50 se va numi Voce Seara şi în Weekend, deoarece oferă clientului convorbiri gratuite seara şi la sfârşitul săptămânii.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close