Antena 3 CNN Economic Biz News Business Se ieftinesc apelurile în roaming şi navigarea pe internet de pe telefonul mobil

Se ieftinesc apelurile în roaming şi navigarea pe internet de pe telefonul mobil

Se ieftinesc apelurile în roaming şi navigarea pe internet de pe telefonul mobil
28 Iun 2010   •   19:34

Dacă aţi mai găsit bani pentru o vacanţă în străinătate, o veste bună. Tarifele în roaming scad şi pentru convorbiri şi pentru navigarea pe internet. De joi, cine pleacă în vacanţă în străinătate cu avionul sau maşina va avea o reducere de patru eurocenţi pentru fiecare minut de convorbire cu cei rămaşi acasă.

Pentru apelul dat tariful scade la 39 de eurocenţi, iar pentru apelul primit, la 15 eurocenţi. Fără TVA. Se ieftineşte şi navigarea pe internet, la 80 de eurocenţi pentru fiecare megabyte. Şi operatorii de telefonie trebuie neapărat să vă anunţe când mai aveţi puţin şi depăşiţi limita pentru transferul de date, după ce turişti germani şi francezi, poate chiar români au plătit câteva mii de euro pentru că au descărcat muzică sau au văzut film pe telefoanele sau laptopurilor lor când erau în vacanţă în străinătate.

Nu se mai plăteşte nimic pentru SMS-ul care avertizează primirea unui mesaj vocal, în timp ce tariful pentru SMS-urile personale rămâne neschimbat.

Observator

 

×
Subiecte în articol: tarif roaming
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close