Antena 3 CNN Economic Biz News Business Spaniolii consideră piaţa imobiliară românească cea mai atractivă din estul Europei

Spaniolii consideră piaţa imobiliară românească cea mai atractivă din estul Europei

Spaniolii consideră piaţa imobiliară românească cea mai atractivă din estul Europei
21 Iun 2008   •   10:07

Spaniolii vor să investească în construcţii în România, pe care o consideră cea mai atractivă ţară din Europa de Est. La Madrid, se organizează chiar conferinţe pe tema oportunităţilor de afaceri în România. Oamenii de afaceri spanioli află că găsesc în ţara noastră o piaţă mare, terenuri şi mână de lucru ieftină. Piaţa imobiliară românească se află în atenţia constructorilor spanioli, mai ales că piaţa spaniolă trece prin momente grele. 20 de firme spaniole au investit deja peste un miliard de euro în mai multe oraşe din ţară.

Până în prezent Capitala şi zonele din jur au fost preferate de firmele spaniole. Spaniolii sunt sfătuiţi de firmele de consultanţă să investească şi în alte oraşe româneşti. O firmă spaniolă a ales să investească la Sibiu 22 de milioane de euro şi construieşte deja un cartier de locuinţe. Preţurile pornesc de la 37.000 de euro, susţin spaniolii.

Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close