Antena 3 CNN Economic Biz News Business Specialiştii în resurse umane: Dacă aveţi un serviciu bun, ţineţi cu dinţii de el!

Specialiştii în resurse umane: Dacă aveţi un serviciu bun, ţineţi cu dinţii de el!

Specialiştii în resurse umane: Dacă aveţi un serviciu bun, ţineţi cu dinţii de el!
Sursa foto: salariati
14 Ian 2009   •   22:42

Criza închide uşa în nas şomerilor. Pe piaţa muncii mai sunt disponibile acum doar job-uri pe perioadă determinată şi prost plătite. Sfatul specialiştilor - dacă aveţi un serviciu bun, ţineţi cu dinţii de el!
Mulţi patroni fac curăţenie în ograda proprie, dacă tot e criză. Locul nu rămâne mult timp liber. Oameni buni şi fără job gata să accepte un salariu mai mic se găsesc.
Potrivit ANOFM, cele mai căutate posturi sunt în domeniul confecţiilor, construcţiilor, mai exact partea de construcţii de interior, dar şi în servicii.
Numai că până şi numărul acestor job-uri a scăzut. Anul trecut în ianuarie erau oferite 10.000 de locuri de muncă. Anul acesta oferta este la jumătate.
?Este momentul în care cu adevărat fiecare trebuie să ţină cât poate de job-ul pe care îl are, să dea nu ce are mai bun, mai mult decât ce are mai bun, e momentul în care performanţa trebuie să fie la maximum.? este de părere Mihaela Damian, manager la o firmă de recrutare.
Specialiştii spun că angajările vor fi blocate cel puţin până la jumătatea anului.
Observator

×
Subiecte în articol: criza economica
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close