Antena 3 CNN Economic Biz News Business Staţiune de lux în inima Poienii Braşov: case de vacanţă, teren de golf... (VIDEO)

Staţiune de lux în inima Poienii Braşov: case de vacanţă, teren de golf... (VIDEO)

Staţiune de lux în inima Poienii Braşov: case de vacanţă, teren de golf... <font color=red>(VIDEO)</font>
23 Apr 2008   •   19:44

Plină deja de vile şi hoteluri, Poiana Braşov tinde spre lux orbitor. În curând, în staţiune se va ridica un complex cu locuinţe de vacanţă. După cum o arată schelele ridicate, cartierul este atât de mare încât nu este deloc exagerat să spunem că în Poiana Braşov mai apare o staţiune. Dezvoltatorii proiectului Silver Mountain au exploatat ideea de lux puţin diferit faţă de ceilalţi imobiliari de pe piaţă.

STAŢIUNE DE LUX:  

Cât vezi cu ochii, pe 70 de hectare, case de vacanţă, hoteluri, spaţii de distracţie şi chiar şi teren de golf. Pentru sportul celor bogaţi au fost alocate 44 de hectare şi se vor construi şi două heliporturi. Până la final, proiectul de patru sute de milioane de euro ar trebui să aibă cam 23 de blocuri, 14 vile individuale şi 3 clădiri cu patinoar, piscină, casino. Mai nou, au fost introduse în plan un circuit de ciclism pe munte şi o fermă de animale în stil grădină zoologică deschisă.

Este lux, iar luxul costă. Un apartament cu o cameră, cu o suprafaţă de cam 55 de metri pătraţi, pleacă de la 190.000 de euro. Iar apartamentele cu trei camere, de 150 de metri pătraţi, ajung şi la 560.000 de euro. Cei care au cumpărat până acum, spune dezvoltatorul, sunt doar utilizatorii finali apartamentului, adică nu există speculanţi. Cum locul va fi deschis şi turiştilor, se lucrează la foc continuu. Trebuie să fie gata până la sfârşitul anului viitor.

Observator

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close