Antena 3 CNN Economic Biz News Business Studenţii suedezi vor conductă de bere în campus

Studenţii suedezi vor conductă de bere în campus

Studenţii suedezi vor conductă de bere în campus
Sursa foto: bere
25 Ian 2010   •   11:44

Zeci de studenţi suedezi au luat cu asalt o fabrică de bere aparţinând Carlsberg din apropierea oraşului Gothenburg în încercarea de a-i convinge pe oficialii acesteia să construiască o conductă de bere care să ajungă direct la sediul uniunii studenţilor, scrie Capital.

"Sperăm să ne fie îndeplinită cererea cât mai repede", a spus Alexander Westerling, conducătorul uniunii studenţilor din cadrul Chalmers University of Technology.

Demonstraţia acestora constituie o adevărată tradiţie care ţine din 1959, atunci când uniuniea studenţilor din Chalmers University of Technology a cumpărat acţiuni ale companiei Pripp & Lyckholm, parte a grupului care administra berăria din Gothenburg. Aceasta a fost preluată de Carlberg în anul 2000.

Participaţia achiziţionată a conferit studenţilor un loc în cadrul cadrul întâlnirii anuale a acţionarilor berăriei. Reprezentanţii studenţilor vor folosi această oportunitate pentru a cere crearea unui conducte de bere de aproape 100 km de la fabrică până în campus.

Cu toate acestea, construcţiile sunt încă la stadiul incipient, până acum fiind realizaţi doar 2 metri de conductă. Studenţii şi-ar putea să îşi facă dreptate printr-un protest în faţa fabricii.

"Am înţeles cererea lor şi vom începe în curând realizarea acestei conducte", a spus Göran Orre, purtătorul de cuvânt al fabricii Carlsberg.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: bere studenti campus Suedia
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close