Antena 3 CNN Economic Biz News Business Surpriză la bursă. Acţiunile SIF au crescut atât de mult încât au fost scoase de la vânzare

Surpriză la bursă. Acţiunile SIF au crescut atât de mult încât au fost scoase de la vânzare

Surpriză la bursă. Acţiunile SIF au crescut atât de mult încât au fost scoase de la vânzare
19 Sep 2008   •   15:49

Situaţie fără precedent la bursa de la Bucureşti. Acţiunile societăţilor de investiţii SIF au crescut cu aproape 15%, iar la momentul actual nimeni nu mai este dispus să vândă. Creşterea de 14,7% înregistrată după câteva zile de pierderi masive a dus la dispariţia acţiunilor SIF de la vânzare.

Potrivit lui Moise Guran, realizatorul emisiunii Bizbazar de la Antena 3, acţiunile vor mai creşte şi în zilele următoare. Situaţia se aseamănă într-o oarecare măsură cu ceea ce s-a întamplat la Moscova zilele trecute, unde tranzacţiile au fost suspendate datorită faptului că indicii au crescut mult prea repede.

Cu toate că acţiunile au crescut spectaculos, SIF este în continuare în pierdere, după declinul masiv înregistrat în ultimele zile.

Bursele din SUA se vor deschide în două ore, fiind aşteptată o creştere uriaşă faţă de zilele anterioare. Indicele Dow Jones ar putea atinge o creştere de 1000 de puncte, în urma anunţului că guvernul american se va implica în soluţionarea crizei financiare.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SIF
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close