Antena 3 CNN Economic Biz News Business Tăriceanu a prezentat Campania "Stop birocraţiei, de acum e mai simplu!"

Tăriceanu a prezentat Campania "Stop birocraţiei, de acum e mai simplu!"

Tăriceanu a prezentat Campania "Stop birocraţiei, de acum e mai simplu!"
03 Mar 2008   •   12:43

Campania "Stop birocraţiei, de acum e mai simplu!" se adresează tuturor celor care încep o afacere sau care sunt cu afacerile deja puse la punct şi s-au întălnit până acum cu probleme birocratice, a declarat, luni, preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu. Liderul PNL a prezentat beneficiile pe care la aduce această campanie gândită de PNL pentru stimularea dezvoltării afacerilor, a profitului şi investiţiilor. Tăriceanu a subliniat faptul că principalul scop al campaniei este reducerea timpului petrecut la ghişee, pentru ca antreprenorii să-şi consume timpul pentru dezvoltarea afacerilor.

Premierul dat asigurări că executivul va continua introducerea de măsuri de reducere a fiscalităţii şi în acest an.

"Numai anul acesta vom continua cu măsurile de simplificare fiscală, prin diminuarea contribuţiilor de asigurări fiscale cu încă 6 puncte procentuale", a mai adăugat premierul -

La rândul său, preşedintele ANAF, Daniel Chiţoiu, a declarat că, începând cu 2007, Guvernul Tăriceanu a introdus mai multe măsuri pentru reducerea birocratizării, printre care se numără depunerea on-line a declaraţiilor fiscale şi metoda plăţii în contul unic, urmând ca în cursul anului 2008 să se producă şi implementarea plăţii online a unor categorii de impozite şi taxe.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
A fost pus în circulație trenul București-Istanbul. Cât costă biletul
x close