Antena 3 CNN Economic Biz News Business Tarifele de roaming se ieftinesc

Tarifele de roaming se ieftinesc

Tarifele de roaming se ieftinesc
29 Aug 2007   •   09:08

Vom avea parte de reduceri la apelurile în străinătate. De miercuri se ieftinesc tarifele principalilor furnizori de servicii de telefonie de pe piaţă. Compania Vodafone România va aplica tarife mai mici, astfel apelul efectuat în afara graniţelor va fi tarifat cu 48 de eurocenţi pe minut, iar pentru apelurile primite în roaming, în spaţiul Uniunii Europene, clienţii vor plăti 24 de eurocenţi. Clienţii companiei Orange beneficiază deja de tarife mai ieftine în Uniunea Europeană. De sâmbătă, Orange percepe 49 de eurocenţi pe minut pentru apelurile efectuate către statele Uniunii Europene şi 24 de eurocenţi pentru apelurile primite de cei care se află în străinătate.

La data de 30 august şi compania Cosmote îşi va modifica tarifele, astfel încât apelurile vor fi tarifate la fel ca cele Orange şi Cosmote. Stabilirea tarifelor a fost efectuată conform normelor impuse de Uniunea Europeană.

La 1 septembrie va modifica tarifele şi compania Zapp, taxând 49 eurocenţi pentru apelurile efectuate în Uniunea Europeană şi 24 de eurocenţi pentru apelurile primite din spaţiul comunitar.

Antena3.ro

×
Parteneri
Directorul ANM anunţă data la care vine căldura cu adevărat
x close