Antena 3 CNN Economic Biz News Business TOP 100 femei de succes. Nadia e pe primul loc

TOP 100 femei de succes. Nadia e pe primul loc

TOP 100 femei de succes. Nadia e pe primul loc
28 Mar 2007   •   23:24

Nadia Comăneci şi Ana Diculescu-Şova, avocat, senior partner la Casa de avocatură NNDKP, au obţinut 48 de puncte, plasându-se pe primul loc al topului. Criteriile de departajare, precum Cariera şi Implicarea Socială au deţinut fiecare o pondere de 15%, în timp ce Notorietatea şi Situaţia Financiară ? 10%. Criteriul reuşite în 2006 a avut o pondere de 50% din punctajul final al fiecărei candidate.

În cea de a patra ediţie a Top 100 femei de succes predomină femeile care ocupă poziţii de top management (34), urmate de femeile de afaceri (26). 8 femei din lumea artistică sunt prezent în top, 8 din lumea medicală, 7 din mass-media.

Pe locuri fruntaşe se află, în ediţia 2007 a topului, nume precum Camelia Şucu (General Manager Class Mob), Georgiana Pogonaru (General Manager Romcolor), medicul Mihaela Leventer şi psihologul Aurora Liiceanu (locul 5).

În urma sondajului realizat de revista Capital pentru anul 2006, ministrul integrării europene, Anca Boagiu, a ocupat locul 14. Iar locul 41 este împărţit de două vedete de televiziune, Andreea Marin Bănică şi Mihaela Rădulescu.

Cele mai multe dintre femeile aflate în clasament nu se află la prima prezenţă în acest top, însă lor li s-au adăugat alte 36 de nume noi, după cum au indicat autorii publicaţiei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close