Antena 3 CNN Economic Biz News Business Topul celor mai bogate familii din România

Topul celor mai bogate familii din România

Topul celor mai bogate familii din România
26 Noi 2007   •   13:11

Cea mai bogată familie din România este cea a fraţilor Micula, Viorel şi Ioan (foto), care deţin o avere estimată între 1,9 şi 2,1 miliarde de dolari. Clasamentul celor mai bogate familii din ţara noastră va fi prezentat de revista Capital, în noua ediţie a Top 300 cei mai bogaţi români. Familia Păunescu, adică fraţii Viorel şi George Constantin, împreună cu membrii mai tineri Bobby şi Răzvan, cu o avere estimată la 1,6-1,8 miliarde de dolari, se află pe locul al doilea în top. Locul al treilea este deţinut de familia Voiculescu, ale cărei afaceri sunt controlate de fiicele lui Dan Voiculescu, Camelia şi Corina. Averea acestora este estimată între 0,9 şi 1 miliard de dolari.

Clasamentul continuă potrivit cotidianului Libertatea, cu familia Cristescu, cu o avere estimată între 750 şi 800 de milioane de dolari şi Adamescu, proprietarii magazinului Unirea din Capitală, care au însumat 700 de milioane de dolari.

Locul al şaselea este atribuit familiei Negoiţă. Cei doi investitori, Robert şi Ionuţ, au o avere estimată între 250 şi 300 de milioane de dolari.

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă minivacanţă pentru români! Câte zile libere vor avea angajaţii
x close