Antena 3 CNN Economic Biz News Business Traian Băsescu a purtat discuţii cu Mugur Isărescu pe marginea crizei economice mondiale

Traian Băsescu a purtat discuţii cu Mugur Isărescu pe marginea crizei economice mondiale

Traian Băsescu a purtat discuţii cu Mugur Isărescu pe marginea crizei economice mondiale
17 Oct 2008   •   09:46

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit vineri cu guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu. Întâlnirea a avut loc ca urmare a unei solicitări din partea şefului statului, iar principalul subiect pe ordinea de zi a fost criza economică mondială, care ar putea afecta în curând şi ţara noastră. La discuţiile, desfăşurate la sediul BNR, au participat şi membrii Consiliului de Administraţie al BNR dar şi preşedinţii băncilor comerciale. Discuţiile au avut loc pe fondul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles, care s-a încheiat joi, şi a cărui principală temă a fost criza economică mondială. Preşedintele Traian Băsescu nu a făcut nici o declaraţie presei, la încheierea discuţiilor, care au durat aproximativ două ore.
Liderii europeni au aprobat un plan anti-criză, dar bursele nu au răspuns pozitiv şi au deschis joi în cădere liberă. România a fost reprezentată la summit de preşedintele Băsescu şi premierul Tăriceanu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: criza economica
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close