Antena 3 CNN Economic Biz News Business Twitter ar putea încheia un acord de finanţare care va evalua compania la un miliard de dolari

Twitter ar putea încheia un acord de finanţare care va evalua compania la un miliard de dolari

Twitter ar putea încheia un acord de finanţare care va evalua compania la un miliard de dolari
Sursa foto: twitter
17 Sep 2009   •   12:14

Twitter este pe cale să încheie un acord de finanţare care va evalua valoarea de piaţă a companiei la un miliard de dolari, potrivit TechCrunch, preluat de Reuters. Compania care operează popularul site de microblogging va realiza o majorare de capital de 50 de milioane de dolari, obţinută în schimbul a 5% din acţiuni, potrivit unor surse apropiate discuţiilor, citate de TechCrunch, site specializat în ştiri din domeniul IT.

Reprezentanţii Twitter nu au dorit să comenteze informaţiile. În februarie, un alt acord de finanţare pe care l-a obţinut Twitter evalua compania la aproape de 250 milioane de dolari.

Twitter a atins în iulie 44,5 milioane de vizitatori din întreaga lume, în urcare de 15 ori faţă de perioada similară a anului trecut. Platforma doerşte să demonstreze investitorilor că derulează afaceri viabile, profitabile, şi că ar putea să realizeze chiar şi o ofertă publică iniţială sau o vânzare către un investitor privat.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Twitter
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close