Antena 3 CNN Economic Biz News Business Un român a fost numit director al Raiffeisen Bank din Kosovo

Un român a fost numit director al Raiffeisen Bank din Kosovo

Un român a fost numit director al Raiffeisen Bank din Kosovo
15 Iul 2008   •   15:22

Raiffeisen International l-a numit pe românul Bogdan Merfea la conducerea subsidiarei grupului din Kosovo - Raiffeisen Bank Kosovo J.S.C. Acesta a coordonat până în prezent Aria de Vânzări şi Distribuţie a Raiffeisen Bank România şi preia această funcţie de la Olivier Whittle, se arată într-un comunicat al Raiffeisen Bank.

?Sunt bucuros că un membru al echipei noastre a fost promovat în grupul Raiffeisen International. Fără îndoială este o recunoaştere a faptului că avem o echipă de management foarte valoroasă? a spus Steven van Groningen, preşedinte Raiffeisen Bank România.

Bogdan Merfea are o experienţă de 10 ani în domeniul bancar şi s-a alăturat grupului Raiffeisen în 2001, când a fost numit director al sucursalei Raiffeisen Bank din Braşov. Din 2004 a preluat funcţia de director al centrului regional de management Braşov, iar din 2005 a fost numit director executiv şi a coordonat reţeaua de unităţi Raiffeisen Bank. În perioada în care Bogdan Merfea a ocupat această funcţie, reţeaua băncii a cunoscut o dezvoltare fără precedent numărul unităţilor crescând de la aproximativ 215 în 2005, la peste 500 de agenţii în prezent. Înainte de a intra în domeniul bancar, Bogdan Merfea a fost profesor la Universitatea ?Transilvania? din Braşov.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close