Antena 3 CNN Economic Biz News Business Vacanţe la munte şi mare la preţ redus

Vacanţe la munte şi mare la preţ redus

Vacanţe la munte şi mare la preţ redus
22 Mai 2007   •   10:30

Vârf de sezon pentru programul "O săptămână la mare". Românii cu venituri modeste au rezervat deja peste 80% din camerele de hotel din staţiunile incluse în program. Pentru 6 nopţi de cazare la un hotel de o stea, preţul e de numai 99 de lei. Şi la munte e înghesuială în prima jumătate a lunii iunie. Programul "Vacanţa la ţară", cuprinde un sejur de 6 zile la o pensiune şi costă 135 de lei.

În cadrul programului ?O săptămână la mare" s-au înscris aproximativ 30 de hoteluri de pe litoralul românesc - peste jumătate dintre acestea sunt de două stele. Pentru şase nopţi de cazare la un hotel de o stea, preţul este de 99 de lei. La un hotel de două stele, şase nopţi costă 119 lei, iar la trei stele un sejur ajunge la 149 de lei. Pentru că preţurile sunt mici, iar cererea mare, reprezentanţii autorităţii au decis ca vânzarea biletelor să se facă după principiul primul venit, primul servit. Oferta specială se adresează tuturor categoriilor de persoane.

Promovarea programului ?O săptămână la mare" a revenit Autorităţii Naţionale pentru Turism, iar vânzarea biletelor s-a realizat prin intermediul agenţiilor de turism. În perioada 15 iunie - 15 septembrie, CFR Călători va pune în circulaţie, 17 trenuri care vor asigura legătura între marile oraşe şi litoral. Şi cei care preferă muntele au parte de oferte speciale, în cadrul programului "Vacanţa la Ţară". Un sejur de cinci zile la pensiunile de două sau de trei margarete din Braşov, Maramureş sau Bucovina costă între 135 şi 160 de lei.

Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close