Antena 3 CNN Economic Biz News Business Vânzări auto explozive. Mai repede te însori, decât să-ţi iei maşină

Vânzări auto explozive. Mai repede te însori, decât să-ţi iei maşină

Vânzări auto explozive. Mai repede te însori, decât să-ţi iei maşină
26 Sep 2007   •   18:48
În România se vând zilnic 1.000 de maşini noi. Există dealeri auto care nu mai reuşesc să acopere cererea. Aşa că, deşi au banii în buzunare, sunt şi clienţi care sunt nevoiţi să aştepte luni de zile. Soluţia: să accepte maşinile din stoc. Românii care îşi încarcă modelul ales cu tot felul de dotări riscă să aştepte luni bune până să-şi primească maşina. Pentru o Skoda Octavia, unul dintre cele mai vândute modele, trebuie să aşteptaţi trei luni de zile. La Renault, la fel.

La o firmă cu vânzări mai mici în România, Suzuki, timpul de aşteptare variază între o săptămână şi o lună. Însă nu doar dotările personalizate sunt cele care măresc termenul de livrare, mai intervine şi modalitatea de plată aleasă de client.

În acest moment, cel mai mult se aşteaptă pentru Opel Corsa. Timpul scurs de la plata avansului şi până la livrare poate ajunge şi până la şase luni. Nu doar românii se chinuie aşteptând o maşină nouă. Francezii şi nemţii aşteaptă pentru un Logan cu dotări personalizate până la cinci luni.

Observator

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close