Antena 3 CNN Economic Biz News Business Vânzările de laptop-uri ar putea ajunge la un miliard în următorii patru ani

Vânzările de laptop-uri ar putea ajunge la un miliard în următorii patru ani

Vânzările de laptop-uri ar putea ajunge la un miliard în următorii patru ani
13 Aug 2008   •   15:31

Cererile "nomazilor digitali" ar putea determina o creştere a vânzărilor de laptop-uri la peste un miliard în următorii patru ani. Previziunea a fost făcută după ce firma Dell a prezentat zece noi modele de laptop-uri. Produsele din noua linie, denumită Dell Latitude, au baterii capabile să funcţioneze până la 19 ore.

Andy Lark, vicepreşedinte al companiei Dell, este de părere că ne aflăm într-o nouă eră a comunicaţiilor şi afacerilor, în care graniţele există doar la nivel virtual. Dell Latitude vizează "noua clasă de angajaţi, care cel mai probabil nu îşi desfăşoară activitatea într-un singur birou, ci poate vizita şi zece birouri în aceeaşi zi".

Tot el a precizat că majoritatea celor care îşi cumpără pentru prima dată un computer provin din ţări precum China, India sau Brazilia. Noile pieţe şi noul stil de muncă ridică şi nivelul cererilor pe piaţa tehnologiei. Astfel, pentru a satisface nevoile angajaţilor, este nevoie de conectivitate pe întraga durată a zilei, de baterii durabile şi performante şi de un nivel ridicat de securitate.

Sursa foto: writerincome.com

Antena3.ro

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close