Antena 3 CNN Economic Biz News Ce datorii au oamenii, în funcţie de semnele zodiacale. Vezi clasamentul

Ce datorii au oamenii, în funcţie de semnele zodiacale. Vezi clasamentul

Ce datorii au oamenii, în funcţie de semnele zodiacale. Vezi clasamentul
Sursa foto: Foto: astrologykom.blogspot.com
09 Oct 2011   •   19:38

Sunteţi născut în zodia gemenilor? Atunci sunteţi şi un rău-platnic. Nu noi o spunem, ci o analiză făcută de o companie de colecatare creanţe, nou intrată pe piaţa românească.  Varsatorii, in schimb, sunt mult mai responsabili atunci cand vine vorba de plata datoriilor.

Până în acest moment, am aflat că zodia îţi poate influenta sănătatea, cariera sau ...silueta. Potrivit unei companii de recuperări creanţe, semnul zodiacal ar indica şi comportamentul nostru când vine vorba de plata datoriilor.

Nativii din zodia Gemenilor se demonstreaza a fi românii cu cele mai multe creanţe, mai exact cu 46.000 de datorii. Pe locul 2, la mică distanţă sunt Săgetătorii, iar pe al treilea Racii, cu puţin peste 45.000 de datorii.

În schimb, la coada clasamentului se situează Capricornii cu 39.000 de creanţe, Balanţele iar mai apoi Vărsătorii. Când vine vorba de valoarea datoriilor, Peştii sunt pe primul loc, cu datorii de aproape 7.000 de lei, urmaţi îndeaproape de lei, în timp ce nativii din zodiile Rac şi Taur sunt debitorii cu datoriile cele mai mici, în medie.

Bărbaţii au cea mai mare pondere în rândul debitorilor cu datorii, cu 61 de procente din totalul datoriilor. Analiza a fost realizată pe propriul portofoliul de clienţi  şi a cuprins 515 mii de debitori persoane fizice.




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close