Antena 3 CNN Economic Biz News Cine câştigă până la 8.000 euro pe lună în România

Cine câştigă până la 8.000 euro pe lună în România

Cine câştigă până la 8.000 euro pe lună în România
Sursa foto: Foto: freeimages.com/Milen Yakimov
03 Dec 2015   •   20:37

Salariile programatorilor pot ajunge până la 8.000 euro pe lună, în timp ce designerii câștigă chiar și 3.000 euro lunar, reiese din datele Digitaljob.ro, prima platformă de recrutare de nișă, dedicată exclusiv industriei digitale și IT din România. Acest nivel de remunerație este valabil în cazul specialiștilor cu experiență, care trebuie să stăpânească o suită de tehnologii specifice domeniului în care aplică.

Potrivit reprezentanților Digitaljob.ro, specialiștii din industria digital din România au putut aplica la joburi de programatori și designeri care ofereau salarii de până la 8.000 euro / lună, precum și oferte pentru relocare în altă țară, ca Germania sau Olanda, cerințele angajatorilor fiind direct compatibile cu nivelul salarial oferit.

Principala cerință a angajatorilor a fost stăpânirea de către candidați a mai multor tehnologii specifice jobului pentru care aplicau. Astfel, în cazul programatorilor de mobile, aceștia trebuie să poată lucra cu OOP, Objective C, Swift, Cocoa, iOS și Java, în timp ce programatorilor web și software li se cere experiență în utilizarea HTML, CSS, JavaScript, PHP, mySQL, XML, Java, C++ și Oracle.

Functia                                       Salariul
.NET Chief Software Architect    8.300 EUR /luna
Java Chief Software Architect    7.800 EUR/ luna
PHP Developer                         3.000 EUR/ luna
(*Top 3 cele mai bine platite job-uri pe Digitaljob.ro)
Continuarea pe capital.ro

×
Subiecte în articol: salariu
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close