Antena 3 CNN Economic Biz News Cine se naşte, cine moare, cât cheltuie guvernele lumii ACUM, în întreaga lume. Statisticile mondiale, în timp real

Cine se naşte, cine moare, cât cheltuie guvernele lumii ACUM, în întreaga lume. Statisticile mondiale, în timp real

Cine se naşte, cine moare, cât cheltuie guvernele lumii ACUM, în întreaga lume. Statisticile mondiale, în timp real
de O.P.    |    12 Sep 2012   •   09:03

Suntem din ce în ce mai mulţi pe această planetă şi în curând vom se va ajunge la 7,1 miliarde de locuitori. Pentru a vedea în ce ritm creşte populaţia, care este raportul dintre naşteri şi decese la nivel mondial, dar şi cu cât a crescut populaţia lumii în acest an, mai multe organizaţii au creat un site al statisticilor, updatat în timp real.

To aici puteţi vedea şi care sunt cheltuielile făcute de guvernele lumii, dar şi câţi bani sunt acordaţi pentru educaţie sau armată. În ceea ce priveşte datele media, puteţi afla câţi utilizatori de internet sunt la nivel mondial, dar şi câte telefoane mobile s-au cumpărat astăzi în întreaga lume.

La capitolul mediu înconjurător, cele mai îngrijorătoare statistici sunt cele privind emisiile de dioxid de carbon, care cresc impresionant de repede în fiecare secundă.

Cum stăm cu alimentaţia şi care este raportul dintre persoanele subnutrite şi persoanele obeze, dar şi câţi bani se cheltuie pentru diete sau pentru tratarea bolilor legate de obezitate, aflaţi la secţiunea legată de alimentaţie.

În ceea ce priveşte sănătatea, puteţi afla câte ţigări au fost cumpărate astăzi, dar şi care este numărul persoanelor care au murit din cauza HIV astăzi. Sume impresionante de bani se cheltuiesc în fiecare zi pe droguri ilegale, iar acestea sunt într-o creştere alarmantă.

Intraţi AICI pentru a vedea statisticile mondiale în timp real


×
Subiecte în articol: statistici
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close